Inaugurare Centru Biblionet Filiala Sud

Posted on 10 aprilie 2012. Filed under: Uncategorized |

Această prezentare necesită JavaScript.

Vineri, 6 aprilie 2012, Filiala Sud  Bibliotecii Județene Vrancea a inaugurat noul  Centrul cu Internet pentru public din cadrul programului Biblionet – lumea în biblioteca mea. Este cea de a doua inaugurare  din cele trei ale Bibliotecii Județene Vrancea. Au fost prezenți domnul consilier Dan Ocheșelu, dra Teodora Fîntînaru, director al Bibliotecii Județene Vrancea, bibliotecari din județ, elevi, cadre didactice și utilizatori ai bibliotecii.

Filiala Sud a primit datorită Fundației Bill și Melida Gates 3 calculatoare de ultimă generație, cu căști și camere web, o imprimantă, un scanner, un videoproiector cu ecran de proiecție inclusiv softul necesar, plus un program educativ Intuitex, toate în valoare de aproximativ 4000 $.

Prin programul Școala altfel, elevii clasei a VIIa de la Școala N. Iorga, îndrumați de dna profesor Liliana Nițu și dna bibliotecar Adriana Măciucă, ne-au prezentat o scenetă despre importanța legăturii dintre școală-bibliotecă-carte-internet. La finalul inaugurării am prezentat programul educativ INTUITEX, donat de Microsoft. Programul Biblionet inseamnă mai mult decât calculatoare cu internet, înseamnă socializare, comunicare. Pentru mine este o mare satisfacție să văd că secția pe care o coordonez a evoluat atât de mult. Nu a fost ușor, de la un spațiu impropriu și neprimitor care era acum câțiva ani, Filiala Sud s-a transformat într-un loc modern și plin de viață.(Bibliotecar Liliana Mocanu, coordonator Filiala Sud)

 

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: