Centrul de Formare Biblionet Vrancea

Posted on 10 noiembrie 2010. Filed under: Uncategorized | Etichete:, , , |

Luni, 8 noiembrie 2010, a fost ziua în care proiectul Biblionet – lumea în biblioteca mea a devenit realitate în judeţul Vrancea. Centrul de formare a bibliotecarilor vrânceni şi-a deschis porţile pentru cei 30 de bibliotecari, care vor fi instruiţi de către specialişti de la fundaţia EOS din Timişoara, reprezentanţi IREX, precum şi de cotrainerii Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, Nicoleta Oprişan şi Margareta Tătăruş, iar coordonatorul proiectului este Liliana Mocanu.
Inaugurarea a avut loc în prezenţa directorului de proiect Paul Baran şi a lui Ovidiu Ana, coordonator training din cadrul fundaţiei IREX, care au rămas plăcut impresionaţi şi au felicitat autorităţile locale pentru implicarea şi sprijinul acordat bibliotecii. De asemenea, au fost prezenţi membri ai Consiliului Judeţean Vrancea, primari şi bibliotecari din localităţile intrate în programul Biblionet, alţi invitaţi şi mass media locală.
Biblionet – lumea în biblioteca mea este un proiect de amploare, aflat în plină desfăşurare în majoritatea bibliotecilor din ţară şi se poate spune că, poate e cel mai ambiţios proiect derulat la noi în ţară.
Centrul de formare profesională vizează pregătirea bibliotecarilor vrânceni, prin cursurile gratuite de utilizare a calculatorului, ca mijloc de informare, educaţie şi adaptare a noilor tehnologii la nevoile comunităţilor. Infrastructura donată include echipamente IT şi materiale de curs.

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Centrul de Formare Biblionet Vrancea”

RSS Feed for Biblioteca de cartier Comments RSS Feed

Foarte frumos evenimentul, felicitari Liliana!


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: