Carnavalul personajelor din basme

Posted on 1 noiembrie 2010. Filed under: Uncategorized |

Iată că am ajuns la cea de-a IV-a ediție a Carnavalului personajelor din basme, eveniment care a fost organizat și în acest an la Carrefour, Promenada Mall din Focșani. Vrăjitoare, spiriduși, vampiri, prințese, cavaleri și alte personaje din povești și-au dat întâlnire la o mare petrecere. Elevii școlii „Alexandru Vlahuță” și „Nicolae Iorga” din Focșani au pregătit scenete, cântece, poezii specifice sărbătorii de Halloween sub coordonarea prof. Elena Vîlcu, Cristina Chiriță, Nicoleta Dănilă. Evenimentul a avut scopul de a-i introduce pe cei prezenți într-o atmosferă specifică sărbătorii de Halloween și am încercat să le oferim spectatorilor noștri o seară specifică acestui eveniment devenit în ultimii ani evenimentul preferat al petrecăreților la sfârșitul lunii octombrie.(Bibliotecar , Liliana Mocanu)

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

2 răspunsuri to “Carnavalul personajelor din basme”

RSS Feed for Biblioteca de cartier Comments RSS Feed

Felicitari Liliana! Imaginile mi-au dezvaluit momente splendide de destindere si chipuri fericite. Unde o fi groaza aceea care ar trebui sa mi-o inspire Halloween-ul? Ma lipsesc cu placere de ea cand vad acesti copii fericiti!

Mulțumesc Crina! Halloween-ul nostru a fost un carnaval în care veselia și voia-bună s-au întâlnit, iar groaza nu a avut ce căuta printre noi. De altfel așa cum ai spus chipurile lor spun acest lucru.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: