NOI ŞI EUROPA

Posted on 10 mai 2010. Filed under: Uncategorized |

Vineri, 07 mai

Biblioteca Judeţeană Vrancea Filiala Sud, a găzduit o expoziţie realizată cu ocazia Zilei Europei, organizată de copiii de la grădiniţa nr. 17 din Focşani sub îndrumarea doamnelor educatoare Ochean Mărioara, Tecuceanu Camelia, Sandu Liliana şi Moraru Clara. Şi în acest an, am marcat mai devreme acţiunile privind Ziua Europei, la biblioteca noastră prin vizita prichindeilor şi organizarea unei expoziţii de picturi făcute de ei, prin viziunea şi imaginaţia de care au dat dovadă şi face parte din proiectul de colaborare Cartea, prietena mea.
„Ne bucurăm de un şir lung de colaborări cu instituţiile de învăţământ şi mai ales cu grădiniţele din oraşul nostru, ceea ce ne arată că biblioteca are un rol foarte important în educarea şi îndrumarea celor mici”.

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “NOI ŞI EUROPA”

RSS Feed for Biblioteca de cartier Comments RSS Feed

Felicitari Colectivului de bibliotecari din Biblioteca Judeteana Vrancea,Filiala Sud, pentru diversele activitati pe care le desfasoara cu in colaborare cu elevi si cadre didactice. Se spune ca „dascalul e ca o lumanare care se arde pe sine pentru a i lumina pe altii” Bibliotecarul, este in mare masura un dascal ce indruma lectura cititorilor, mai mici sau mai mari. Dragi bibliotecari, va doresc curaj, putere de munca si sa aveti speranta ca va fi mai bine!


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: