Carnavalul personajelor din basme

Posted on 3 noiembrie 2009. Filed under: Uncategorized |

Filiala Sud a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, a organizat, joi, 29 octombrie 2009, ora 18.00, a treia ediţie a Carnavalului personajelor din basme.
Evenimentul, la care au participat elevii celor două şcoli generale din cartierul Sud, „Alexandru Vlahuţă” şi „Nicolae Iorga”, a avut loc la Hipermaket Carrefour şi şi-a propus să stimuleze talentul şi creativitatea celor mici.
_MG_6132

„Este deja, a treia ediţie organizată de biblioteca noastră, în acest an copiii au pregătit scenete, cântece şi poezii. De la Şcoala „Alexandru Vlahuţă”, copiii participanţi au fost îndrumaţi de doamnele profesoare Elena Vîlcu, iar de la Şcoala „Nicolae Iorga” de doamna profesoară Cristina Popa şi de doamna bibliotecar Adriana Măciucă. Acţiunea a continuat cu binecunoscuta paradă a costumelor, unde copiii au prezentat personajul de poveste, îndrăgit de ei. Cele mai frumoase, mai spectaculoase sau haioase costume au fost răsplătite de gazda manifestării Carrefour, cu diplome, premii şi surprize. ” (bibliotecar Liliana Mocanu – coordonator Filiala Sud)

Joi, 29 octombrie 2009, ora 18.00, la Carrefour,au răspuns invitaţiei noastre la Carnavalul personajelor de poveste zeci de copiii care au putut intra în lumea poveştilor alături de bibliotecă. Ne-am bucurat că acţiunea noastră a avut un ecou pozitiv, iar imaginea bilbiotecii noastre este una benefică atât pentru noi cât şi pentru comunitate

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un răspuns to “Carnavalul personajelor din basme”

RSS Feed for Biblioteca de cartier Comments RSS Feed

Excelent. Felicitari!
Desenele din Carrefour au fost facute de copii? Data viitoare si bibliotecara sa fie un personaj de basm (nu ca bibliotecarele nu ar fi personaje de basm:).


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: